Запорізькі інспектори з паркування склали більше 200 повідомлень про притягнення до адмінвідповідальності

24.07.2020 16:05

У Запоріжжі продовжує свою роботу служба інспекторів з паркування, яка була створена на базі департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради. Головне завдання – здійснення контролю за тим, чи не залишають водії свої авто у непризначених для цього місцях і чи дотримуються відповідних правил зупинки та стоянки?

Так, за підсумками тижня запорізькі інспектори з паркування винесли 280 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності на загальну суму 120 тис. грн.

Попередньо перевірили дотримання Правил дорожнього руху на ринках - Центральному, Критому, Ювілейному, поблизу транспортних розв’язок – на пл. Фестивальній, пр. Металургів, вул. Іванова та пр. Моторобудівників, вул. Рекордній, а також у місцях масового відпочинку містян – на пл. Маяковського, бульварі Шевченка тощо.

Загалом майже 60 власників автівок вже скористалися десятиденним пільговим періодом для сплати штрафу з 50% знижкою та відрахували до бюджету 15 тис. грн.

Натомість тих, хто не сплатить, чекає виконавче провадження, подвійний розмір штрафу, арешт та оголошення автомобіля у розшук.