Запорізьки гуртожитки готують до зими

30.07.2020 13:24

Наразі роботи проводяться в будинку №45 по вул. Незалежної України. Тут покращують стан гуртожитку комплексно - районна адміністрація відновила внутрішньоквартальну дорогу, підрядна компанія капітально ремонтує покрівлю, а фахівці КП «Наше місто» оновлюють інженерні мережі.

Три роки тому на обслуговування до КП «Наше місто» гуртожиток потрапив у досить незадовільному стані – покрівля регулярно підтікала, а інженерні мережі потребували повної заміни. У 2019-му фахівці підприємства оновили 300 кв. м. покрівлі, трохи згодом будинок потрапив до титульного списку капітальних ремонтів, тож підрядна компанія вже проводить повну реставрацію покриття даху – нині виконано половину від загального обсягу робіт.

- Минулого року ми частково замінили тут каналізацію, цьогоріч замінили понад 300 погонних метрів холодного водопостачання та оновили 4 засувки на елеваторному вузлі. Також встановили нові двері у під’їзді. Провели покіс карантинних рослин на території поряд з гуртожитком, на період карантину продовжуємо регулярну дезінфекцію під’їздів. Прохання до мешканців дбайливо ставитися до оновлень та вчасно сплачувати за обслуговування будинку. Заборгованість по будинку дуже велика й коштів на проведення більш масштабних ремонтів, на жаль, не вистачає, - розповіла менеджерка-управителька КП «Наше місто» Олена Озерова.

Діючий тариф по будинку – 3,88 грн за кв.м., з них 1,67грн спрямовується на поточні ремонти. При місячному нарахуванні у розмірі 31 тисяча гривень, заборгованість нині перевищує 310 тисяч гривень.