У Вознесенівському районі ліквідовують стихійні звалища

03.08.2020 13:57

У всіх районах обласного центру ведуться роботи з приведення територій до належного санітарного стану. Окрему увагу приділяють стихійним звалищам сміття.

За минулі вихідні в районі було вивезено 40 тонн побутового сміття за 27 адресами. Підрядники прибрали також смітник і у дворі будинку № 4 по вулиці Миру.

- В районній адміністрації на постійній основі працює комісія з поводження з безхазяйними відходами, які з’являються біля контейнерних майданчиків та на так званих «білих плямах». Мешканці будинку №4 по вулиці Миру неодноразово звертались до районної адміністрації щодо стихійного звалища, яке періодично утворюється біля будинку. Поблизу тут гаражний кооператив, прохід від станції Імені Анатолія Алімова, тож постійно скупчується сміття. Раз на два місяці ми організовуємо прибирання цієї території, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко.

Цього тижня заплановані роботи по вулиці Незалежної України біля будинків 58, 58а, вулиці Патріотичній, 84, 86, 86б. Загалом з початку року з території району було вивезено більше 380 тонн безхазяйних відходів.