На вулиці Калібровій закінчують укладання асфальту

03.08.2020 17:35

Вже за кілька днів нове дорожнє покриття з’явиться на ділянці між шляхопроводами по вулиці Калібровій. Наразі там завершені всі підготовчі роботи та триває вкладання верхнього шару асфальту. До ремонту залучили понад двадцять одиниць спецтехніки.

Нове покриття укладають між двома шляхопроводами, що сполучають Заводський та Шевченківський райони Запоріжжя. Першочергово комунальники зняли старий асфальт та підготували ділянку для початку ремонту. Завершити його обіцяють за кілька днів. Додають, працювати часто заважають водії, які попри заборону руху намагаються потрапити на проїжджу частину.

Загалом працівники КП "ЕЛУАШ" мають укласти 7 тисяч квадратних метрів асфальту на проїжджій частині та 718 квадратних метрів тротуару. Також оновлять бордюри.

- Задіяно 24 одиниці техніки та 21 робітник. Сьогодні ми виконаємо основну частину роботи. У нас залишиться приблизно 1500 м кв. Завтра, якщо погодні умови будуть сприятливі, ми закінчимо вкладання асфальтобетону, - розповіла начальниця дорожньо-експлуатаційної ділянки №7 КП "ЕЛУАШ" Ольга Рой.

Окрім цього, в планах відремонтувати ще й частину дороги від шляхопроводу Каліброва-2 у напрямку дамби.