У Космічному мікрорайоні триває підготовка до опалювального сезону

05.08.2020 15:11

На вулиці Чумаченка зараз іде заміна зношених трубопроводів гарячого водопостачання та опалення на нові теплогідроізольовані труби. Всього на цій ділянці планується замінити 168 погонних метрів труб.

На сьогоднішній день виконані наступні роботи: демонтаж плит, очищення каналу, монтаж трубопроводу. Залишилося встановити 56 п/м трубопроводу гарячого водопостачання. Роботи планується завершити в повному обсязі 7 серпня.

У результаті впровадження енергоефективних технологій тепер можна уникнути теплових втрат на цій ділянці трубопроводу і значно поліпшити якість надання послуг споживачам, які живуть у будинках по вулиці Чумаченка, 11, 13, 13а, 15, 15, 15б, 15в.

Роботи з підготовки котелень та теплових мереж міста до роботи в осінньо-зимовий період проводяться за власні кошти концерну "МТМ" відповідно до планів капітального і поточного ремонтів.

Станом на 4 серпня до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років підготовлено 40 котелень з 61 (65% від плану) і 44 центральних теплових пункта з 52 (84% від плану).

Вже проведена заміна трубопроводів (в однотрубному вимірі) протяжністю 12,002 км, що становить 47% від плану. Виконувалися гідравлічні випробування на міцність теплових мереж (у двотрубному вимірі) протяжністю 555,325 км, що становить 73% від запланованого завдання.

Минулого тижня концерн «МТМ» проводив роботи з ремонту і заміни теплових мереж за наступними адресами:

- вул. Портова - триває монтаж трубопроводу;

- вул. Незалежної України, 2а - монтаж трубопроводу ГО, монтаж циркуляційного трубопроводу ГВП;

- вул. Незалежної України, 51а - монтаж трубопроводу;

- вул. Возз'єднання України, 32 - демонтаж трубопроводу і компенсаторів;

- вул. Троїцька - вул. Гоголя - монтаж запірної арматури та трубопроводів;

- вул. М. Корищенка, 28а - монтаж трубопроводу;

- вул. Трегубова, 16 - заміна запірної арматури, монтаж трубопроводу;

- бул. Центральний, 3 - демонтаж трубопроводів.

Роботи за цими напрямками тривають.