Названо причину заторів у Запоріжжі, підрядника попереджено про недопущення повторення подібної ситуації

07.08.2020 09:51

У Запоріжжі продовжується ремонт доріг. Зокрема роботи виконуються на вул. Гребельній, на ділянці від вул. Бородінської до бул. Вінтера. Згідно з графіком ремонт там повинен виконуватися у нічний час, з 22:00 до 6:00. При цьому рух транспорту на цей період повинні перекривати лише по окремих смугах. Саме така вимога була висунута підряднику, на яку він погодився.

Це необхідно для того, щоб не допустити заторів транспорту на ділянці перед греблею «Дніпрогесу» та у зворотному напрямку. Підрядник повинен у вказаний час припинити роботу, прибрати техніку та відкрити рух транспорту. Однак сьогодні з технічних причин це не було зроблено вчасно. У результаті у ранковий час рух залишався перекритим на окремих ділянках. Це призвело до виникнення заторів при сполученні між правим та лівим берегом.

Проблему вдалося вирішити, відновивши рух транспорту. За словами заступника міського голови Володимира Волобуєва, підрядника попереджено про недопущення повторення подібних ситуацій, зриву графіку робіт. У разі, якщо ситуація повториться, розглядатиметься питання про застосування штрафних санкцій, або можливість розриву договору на виконання робіт.