У Запоріжжі відбувся благодійний фестиваль «Мама + Я»

25.09.2017 14:00

Сьогодні вперше в Запоріжжі в центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» проходить благодійний фестиваль «Мама + Я».

У ньому беруть участь близько 1000 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це хлопчики й дівчатка з опікунських та прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, центрів соціально-психологічної реабілітації, інтернатних закладів міста та області.

Організатор заходу - благодійний фонд «Мама + Я» за підтримки міської влади.

У програмі фестивалю: конкурс талантів, алеї краси, спорту і солодощів, проведення майстер-класів, виставка спецтехніки, робота польової кухні та інше.

В урочистому відкритті фестивалю взяв участь перший заступник міського голови Сергій Мішок.

- Міська влада завжди підтримує такі заходи, - зазначив Сергій Мішок. - Ми забезпечили всі транспортні витрати і все технічне супроводження в парку «Дубовий гай». Діти, які беруть участь у заході - особливо потребують любові і підтримки. Цей фестиваль - спрямований на те, щоб подарувати їм радість і посмішки.

За словами організаторів, мета заходу - підтримати дітей, дати можливість їм проявити свої таланти і творчість. Також діти зможуть поспілкуватися з однолітками, знайти нових друзів. Всі учасники фестивалю отримають цінні призи та подарунки. Соціальним установам і дитячим будинкам сімейного типу буде надана гуманітарна допомога для вирішення потреб і розвитку здібностей дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У фестивалі також беруть участь професійні артисти, співаки, представники творчої інтелігенції, які в подальшому будуть допомагати дітям реалізовувати свої таланти.

Допомагають зробити свято для дітей добрим і веселим волонтери, які задіяні в проведенні заходу.