КП «Водоканал» розробив інвестиційну програму на 2018 рік

25.09.2017 11:40

Виконавчий комітет Запорізької міської ради погодив інвестиційну програму комунального підприємства «Водоканал» на 2018 рік. Таке рішення було прийняте на засіданні виконкому.

Відзначимо, в рамках інвестиційної програми КП «Водоканал» за рахунок власних коштів планує вкласти в розвиток підприємства 39,9 мільйонів гривень. З них понад 20,9 мільйонів гривень піде на систему центрального водопостачання, порядку 18,9 мільйонів гривень - централізованого водовідведення.

Ці кошти підуть на заміну, поточний ремонт водопровідних та каналізаційних мереж, придбання нового ремонтного і лабораторного обладнання, енергозберігаючі заходи, реконструкцію систем і так далі. Зокрема буде замінено близько трьох кілометрів аварійних каналізаційних і водопровідних мереж.

- Вважаю, що інвестиційна програма КП «Водоканал» має бути узгоджена виконавчим комітетом. Для мене важливо, що підприємство працює, має можливість інвестувати власні кошти в розвиток, а не просить фінансову допомогу з міського бюджету, - зазначив міський голова Володимир Буряк.

Члени виконавчого комітету міської ради підтримали проект рішення про погодження інвестиційної програми КП «Водоканал» на 2018 рік.