На вулиці Патріотичній розпочали капітально відновлювати тротуар

11.08.2020 15:27

Фахівці підрядної організації виконали демонтаж старого покриття, встановили бордюри та незабаром мають почати вкладання тротуарної плитки.

Ремонтують тротуар вздовж запорізької гімназії № 25. Минулого року навчальний заклад подав проєкт ремонту тротуару на Громадський бюджет-2019. Ідея отримала достатню підтримку від запоріжців, проєкт переміг, і вже цього року розпочалась його безпосередня реалізація. Як розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко, в планах – комплексно оновити пішохідну частину вулиці Патріотичної до перетину з вулицею Перемоги.

- За побажаннями мешканців Вознесенівського району та за дорученням міського голови Володимира Буряка районна адміністрація своєчасно запланувала та виконує роботи з ремонту внутрішньоквартальних доріг та тротуарів. Сьогодні роботи виконуються по вулицях Нижньодніпровській і Патріотичній, по бульвару Гвардійському тощо. По вулиці Патріотичній ми плануємо комплексно замінити 1,2 тис. кв. м пішохідної частини, - розповів Олександр Ніколаєнко.

Загалом на цей рік у Вознесенівському районі заплановано відремонтувати близько 11 тисяч кв. м внутрішньоквартальних доріг та 6 тис. кв. м тротуарів. Більше половини робіт вже виконані.