У Вознесенівському районі розпочали ремонт дороги по вулиці Волгоградській

13.08.2020 14:37

У всіх районах міста тривають роботи з оновлення асфальтного покриття доріг. У Вознесенівському районі сьогодні розпочали ремонт дороги по вулиці Волгоградській. Вона веде до Запорізького професійного ліцею автотранспорту.

Як розповів директор ліцею автотранспорту Микола Риженьких, дорога, що веде до навчального закладу, знаходилась в незадовільному стані.

- Батьківський комітет та керівництво ліцею звернулись до міського голови з проханням допомогти відновити дорожнє покриття, оскільки окрім того, що це під’їзна дорога до ліцею, вона ще й використовується для навчальної їзди. На наше звернення відреагували і вже сьогодні розпочато ремонт, - розповів Микола Риженьких. 

Роботи виконує КП «ЕЛУАШ». За допомогою спецтехніки шляховики розпочали знімати старе покриття та готувати основу під новий асфальт.

- Протягом не одного десятка років ця дорога не ремонтувалась, тому що перебувала не на балансі міста. За дорученням міського голови Володимира Буряка ми своєчасно прийняли її в оперативне управління, виконали комплекс заходів, що дало змогу запланувати та розпочати ремонтні роботи. Це дійсно важливий інфраструктурний об’єкт Вознесенівського району, яким користуються й мешканці, й учні ліцею, а тому стан дороги тут має бути задовільним, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко.

Загалом тут замінять 500 кв. метрів дорожнього покриття. Роботи мають завершити вже за тиждень. Нагадаємо, цьогоріч у Вознесенівському районі заплановано відремонтувати близько 11 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг та 6 тис. кв. м тротуарів.