У Запоріжжі продовжують ремонтувати проблемні будинки

13.08.2020 15:57

Так, сьогодні на вулиці Дослідна станція, 74 працівники КП «Наше місто» займалися прочищенням каналізації та заміною комунікацій. Це стало можливим завдяки сумлінній оплаті мешканців за обслуговування будинку. Накопичені кошти в розмірі 55 тисяч гривень пішли на поточний ремонт.

Будинок номер 44 - це гуртожиток, де накопичилося безліч комунальних проблем. З 2016 року об'єкт перейшов в управління комунального підприємства «Наше місто». Новий управитель поступово став наводити тут лад.

Так, сьогодні працівники КП проводять на будинку поточний системний ремонт мереж холодного водопостачання. У ході робіт замінять 52 погонних метри труб. Також планують встановити нову запірну арматуру та прочистити засмічений каналізаційний випуск.

- Щоб уникнути можливих наслідків, вирішили терміново замінити каналізаційний випуск. Для цього провели земляні роботи, розкопали та замінили трубопровід. І зараз будемо робити гідродинамічну промивку колодязів, щоб очистити їх від сміття та бруду, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

У подальших планах підприємства - частково відремонтувати покрівлю, встановити нові вікна в кімнатах загального користування, привести до ладу ганок.