КП «Наше місто» продовжує проводити поточні ремонти в запорізьких будинках

14.08.2020 12:55

Нині спеціалісти комунального підприємства задіяні в роботах у Шевченківському районі. Зокрема триває відновлення покрівлі будинку № 22 по вул. Криворізькій.

На обслуговуванні КП «Наше місто» будинок перебуває з березня поточного року. Протягом 5 місяців мешканці відповідально платили кошти за утримання будинку, тож вдалось накопичити необхідну суму для відновлення старої покрівлі. Наразі частково відремонтовано дах над 4-ма квартирами, загальний обсяг ремонтних робіт – 30 кв.м.

- Тут вирізали старе покриття та зробили нове, подвійне: спочатку підкладочний шар, потім новий рубероїд. Також частково відремонтували парапети. Додатково в будинку проведено ремонт 8 вентиляційних каналів. Ще плануємо відновити навіси над входами до під'їздів, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Зазначимо, наразі КП «Наше місто» продовжує проводити активну роботу з проведення поточних ремонтів та підготовки житлового фонду до осінньо-зимового періоду. На сьогоднішній день до холодної пори року вже готові майже 80% будинків, з числа тих, що перебувають у підприємства на обслуговуванні.