У Хортицькому районі відновили вуличне освітлення

14.08.2020 15:24

Працівники КП «Запоріжміськсвітло» завершили поточний ремонт освітлення у Хортицькому районі по вулиці Василя Сергієнка, який тривав близько двох тижнів.

Ділянка вулиці Василя Сергієнка від вул. Героїв 93 бригади до вул. Новгородської вже близько 10 років залишалася без освітлення з одного боку дороги. Протягом двох останніх тижнів працівники КП «Запоріжміськсвітло» демонтували непрацюючі лампи, відремонтували і пофарбували дворожкові оголовки світильників, натягли 600 метрів нового самонесного ізольованого проводу і встановили нові світильники.

- Ми завершили поточний ремонт мереж зонішнього освітлення на ділянці вулиці Василя Сергієнка, яка з одного боку дороги десять років залишилася без світла. Встановили 39 нових світильників потужністю 150 Ватт (які даватимуть світло на проїжджу частину) і 75 Ватт (на пішохідну частину). Хортичани вже відзначили, що з повним освітленням на вулиці значно комфортніше, - розповів начальник Хортицього і Вознесенівського районних відділень КП «Запоріжміськсвітло» Дмитро Світлий.