Інститут розвитку Запоріжжя запрошує мешканців взяти участь в опитуванні

14.08.2020 16:13

Яким має бути інвестиційний бренд міста? Якісну відповідь на це питання можна знайти тільки спільними зусиллями з усіма небайдужими запоріжцями – впевнені фахівці КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя".

З метою зібрати думки запоріжців експерти створили опитування, долучитись до якого може кожен бажаючий за цим посиланням https://bit.ly/31RBSFX

Серед питань, на які автори опитування пропонують відповісти, є такі: Чи хотіли б ви переїхати до іншого міста? Назвіть три сильні сторони Запоріжжя? Чи могли б ви описати місто трьома словами та інші.

Крім того, в формі опитування пропонується вказати вік, стать, район, у якому мешкає опитуваний. Ці дані потрібні для деталізованої соціологічної картини вподобань мешканців. Але сама форма опитування конфіденційна і не збирає жодної інформації, яку опитуваний не бажає надавати.   

- Ми просимо мешканців Запоріжжя долучитись до опитування стосовно інвестиційної привабливості нашого міста. Всі відповіді анонімні, важлива тільки ваша думка та бачення того, що ж вирізняє Запоріжжя серед усіх інших міст світу. Які аспекти треба розвивати, а які – виправляти, – розповіла заступниця директора КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» і координатор проєкту «Інвестиційний бренд Запоріжжя» Саодат Усмонова.

Проєкт «Інвестиційний бренд Запоріжжя» втілюється в рамках Стратегії розвитку Запоріжжя. Його метою є створення привабливого образу міста для інвесторів. До пошуку ключових меседжів залучені запорізькі науковці, маркетологи, менеджери, громадські діячі та мешканці міста.

Попередні дослідження показали, що нині в світовому інформаційному просторі Запоріжжя сприймають як промислове місто. Але цей образ вже давно втратив актуальність і не відповідає дійсному торговельно-економічному, культурному та рекреаційному потенціалу міста.  Створення влучного та сучасного образу Запоріжжя, його презентаційної вітрини – це перший крок до повноцінного діалогу з інвесторами.