Запоріжці зможуть безконтактно оплачувати проїзд у громадському транспорті

17.08.2020 12:35

У Запоріжжі розпочали монтаж обладнання для безконтактної оплати проїзду в комунальному громадському транспорті. Після початку роботи системи проїзд можна буде оплачувати як готівкою, так і за допомогою банківської картки, смартфону або спеціального мобільного додатку. Про це повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

У нашому місті розпочали монтувати обладнання для безконтактної оплати проїзду у комунальному громадському транспорті. Це перший крок для впровадження у Запоріжжі е-квитка. Обладнання встановлюють у трамваях, тролейбусах, автобусах КП «Запоріжелектротранс».

Міський голова Володимир Буряк написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», що вже у вересні планується оснастити валідаторами весь комунальний транспорт і запустити роботу системи. У великих автобусах, трамваях, тролейбусах КП «Запоріжелектротранс» можна буде оплатити проїзд безконтактно – за допомогою банківської картки, смартфону або спеціального мобільного додатку.

Володимир Буряк наголосив, що проїзд можна буде оплатити і готівкою. Тобто кожен пасажир зможе обрати для себе найбільш комфортний спосіб оплати.