Вітання до Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України

21.08.2020 19:19

Шановні запоріжці! Дорогі земляки!

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди наших величних свят – Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України. В Декларації про суверенітет України є такі рядки: «Зважаючи на волю українського народу та його одвічне прагнення до незалежності». Саме так, історично нам випала доля захищати і розвивати незалежність нашої країни, про яку мріяли і за яку боролися покоління предків. Це дуже відповідально, і як ми переконуємося останні шість років, дуже непросто. Незалежність досі доводиться виборювати.

Дорогі запоріжці, я бажаю усім нам якнайскорішої перемоги у цій боротьбі. Ми знаємо, що це тернистий і не короткий шлях, не чекаємо, що вже завтра хтось розжене всі хмари на Україною, не віримо яскравим обіцянкам, розраховуємо на свої сили і кожен на своєму місці будуємо майбутнє і своє, і своєї країни. Секретом нашого українського успіху залишаються єднання і відповідальність кожного за долю всіх.

Любити свою країну, свою землю, берегти один одного, гуртуватися на захист і розбудову нашого спільного дому на ім’я Україна – це те, чим ми сильні. Шануймося, українці, бо ми того варті. Міцного вам здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє!

 

Запорізький міський голова                                                                        Володимир Буряк

Відеопривітання від міського голови Володимира Буряка