Президент України відвідав Запоріжжя

19.08.2020 18:51

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський відвідав з робочою поїздкою Запоріжжя та Запорізьку область. Голова держави ознайомився з реалізацією низки проєктів. Президента України проінформували про перебіг ремонту доріг у Запорізькій області.

Голові держави доповіли, що цього року в області вже відремонтовано понад 270 кілометрів доріг державного значення. Низку проєктів планується впровадити і у наступному році.

Учасники наради наголошували, що Запорізькій області потрібні сучасні дороги. На думку Президента України, серед іншого вони мають сприяти і розвитку туризму у регіоні на узбережжя Азовського моря, яке користується серед українців значною популярністю. Після ремонту основних доріг державного значення держава планує приділити більше уваги дорогам регіонального значення. Однак вже зараз вдалося досягти значних результатів.

- Це дійсно прекрасний результат. Запоріжжя показує один з найкращих результатів в Україні. Дякуємо за все це всім службам, - зазначив Володимир Зеленський.

Також Голова держави провів нараду на будівництві мостових переходів через р. Дніпро.

- Згідно з планами, з моменту підписання договору необхідно 2 роки. Я думаю, це швидко. Подивимося. Хочемо дійсно його збудувати, - наголосив Володимир Зеленський.

Також Володимир Зеленський відвідав книжкову толоку на проспекті Маяковського. Нагадаємо, фестиваль проходить з 13 по 23 серпня за підтримки міської влади.