В Запоріжжі презентували благодійний фотопроєкт «Усі ми трішки діти»

20.08.2020 17:30

Сьогодні у ZaporizhzhiaCity Hub відбулося відкриття фотопроєкту «Усі ми трішки діти» Всеукраїнського благодійного фонду "Від серця до серця". В рамках проєкту 14 українських зірок позують в образах з дитинства, демонструють власні спогади. Світлини зібрані у зручний формат календаря на 2021 рік.

Мета проєкту -  допомогти дітям з вадами серця та зібрати кошти на закупівлю кардіореанімаційного обладнання у дитячі лікарні України, привернути увагу до проблем охорони здоров’я малюків, їх лікування та порятунку.

Для фотопроєкту «Усі ми трішки діти» сфотографувалися: Ірма Вітовська-Ванца, Олександр Положинський, Віктор Винник, Тарас Тополя, Меловін, Олег Скрипка, Pianoбой, Соломія Вітвіцька, Alyona Alyona, Ірина Федишин, ТНМК, Павло Зібров  та Юлік.

- Кожен місяць календаря оформлено в яскравій кольоровій гамі з жартівлим натяком на пустощі та веселощі у серці кожного з героїв. Фотопроєкт – це спроба  через художнє фото показати, що незалежно від віку, професії чи рівня популярності у кожному з нас живе дитина. Весела і безтурботна, щаслива і наївна, щедра і безкінечно добра. Саме та, яка радіє дрібницям, мріє про подвиги і нічого не боїться, - розповіла обласний представник БФ «Від серця до серця» Ганна Гонтарук.

Світлини проєкту зібрані у календар на 2021 рік, який стане подарунком для тих, хто робить благодійний внесок на закупівлю кардіореанімаційного медичного обладнання у дитячі лікарні країни. З умовами отримання подарунку можна ознайомитись на офіційному сайті Фонду sercedoserca.com.ua, у розділі  «Сердечна крамниця».

Фотопроєкт експонуватиметься до 27 серпня включно у ZaporizhzhiaCity Hub, пр. Соборний, 151. Вхід вільний.