У Запоріжжі розпочалися урочисті заходи, присвячені Дню Незалежності та Дню Державного Прапора України

21.08.2020 14:00

Урочисте покладання квітів з нагоди 29-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України відбулося сьогодні, 21 серпня, в Шевченківському районі, біля погруддя Т. Г. Шевченка.

В урочистому заході взяли участь секретар Запорізької міської ради Руслан Пидорич, заступник міського голови Віктор Гординський, заступник голови Шевченківської районної адміністрації Олександр Руденок, представники Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, трудових колективів підприємств, військові, активісти, учнівська молодь та громадськість.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто поліг за волю й незалежність України в різні часи, воїнів, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції та загиблих у Донецькій і Луганській областях.

На заході виступили вихованці Запорізької дитячої школи мистецтв № 4 та гуртка сценічної майстерності Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району.

Керівництво обласної держадміністрації, виконкому міської ради, районних адміністрацій, депутати обласної та міської ради, представники трудових колективів підприємств та громадських організацій поклали квіти до пам’ятника Кобзарю.