Вітання з Днем знань

01.09.2020 09:00

Дорогі друзі!

З найкращими побажаннями вітаю з Днем знань усіх, для кого 1 вересня розпочинається навчальний рік: школярів, студентів, вчителів і викладачів. Впевнений, що ви з нетерпінням чекаєте повернення до шкіл, середніх і вищих навчальних закладів.

Щиро бажаю, щоб навчання в Запоріжжі протягом всього року проходило в класах і аудиторіях. Міська влада, зі свого боку, робить для цього все можливе, але багато що залежатиме від ситуації з коронавірусною інфекцією.

Минулий навчальний рік став серйозним викликом для освітньої системи країни та міста через карантинні обмеження в зв’язку з поширенням коронавірусу. Дякую педагогам Запоріжжя, які оперативно освоїли методики онлайн-навчання, а також батькам, які допомагали дітям вчитися вдома.

Щиро сподіваюся, що в місті подібна ситуація більше не повториться, але для цього кожен повинен дотримуватись карантинних вимог. У першу чергу для того, щоб зберегти своє здоров’я та здоров’я своїх родичів, близьких, не допустити більш активного розповсюдження хвороби.

Напередодні нового навчального року бажаю всім вам здоров’я та терпіння, родинного тепла та добробуту. Нехай старше та підростаюче покоління бережуть взаєморозуміння та взаємоповагу між собою. А гарний настрій залишається з вами весь рік, незважаючи ні на які перешкоди!

 

Запорізький міський голова                                                                                Володимир Буряк