КП «Наше місто» ремонтує черговий багатоквартирний будинок

21.08.2020 15:23

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Так, комунальне підприємство «Наше місто» проводить ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на його балансі. Сьогодні працівники підприємства виконують встановлення металевих дверей у сміттєкамери, а також ремонт дотичності цоколя до вимощення в будинку по вулиці Чарівній, 123-а в Шевченківському районі.

Будинок №123 по вулиці Чарівній - без особливих комунальних проблем. Працівники КП «Наше місто» стверджують, що тут в порядку й покрівля,й підвал, й комунікації.

Однак завжди є куди спрямувати кошти, коли мова йде про багатоквартирний будинок. Так, місцеві жителі попросили керуючу компанію звернути увагу на двері в сміттєкамери, а також на вимощення, яке вже давно потребувало ремонту.

Мешканці будинку є справними платниками, за рахунок чого накопичилося близько 35 тисяч гривень на виконання цих робіт.

- Після планового огляду та спілкування з мешканцями визначили коло робіт. Ми склали дефектовку, кошторис і тепер розпочали виконання завдань у межах накопичених коштів. І двері в сміттєкамери, і цоколь з часом стали непридатними. Тепер замість дерев'яних прогнилих дверей будуть нові, міцні, металеві, а колір цоколя зміниться на бузковий, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Роботи обіцяють закінчити до кінця поточного тижня. А далі на підприємстві планують розпочати заміну покрівлі та інженерних мереж відразу на 4 багатоквартирних будинках.