Цьогоріч за проєкт Громадського бюджету можна буде проголосувати лише онлайн

26.08.2020 18:00

Це нововведення пов’язано з епідеміологічною ситуацією в місті, країні та світі, задля попередження розповсюдження коронавірусної інфекції. Через обмеженість доступу до адміністративних будівель, Запорізька міська рада змінила порядок голосування, підрахунку та оприлюднення голосів. При цьому, дати проведення голосування залишаються незмінними – з 1 по 30 вересня.

У результаті змін голосування за проєкти Громадського бюджету здійснюватиметься лише за допомогою електронних способів. Передбачено декілька шляхів голосування:

  • На офіційному порталі Запорізької міської влади в розділі «Громадський бюджет». Використовується верифікація громадян через українські банки - Monobank, ПриватБанк, Ощадбанк, ПУМБ, і інші;
  • На офіційному порталі Запорізької міської влади в розділі «Громадський бюджет» із застосуванням ключа електронного цифрового підпису;
  • Через термінали самообслуговування (ТСО) АТ КБ «ПриватБанк» (при наявності технічної можливості з боку банку).

Нагадаємо, що цього року одна особа може проголосувати за два проєкти: один малий, вартість реалізації якого не перевищує 400 тис.грн, та один великий  - не більше 1 млн.грн.

Детальну інформацію про способи та процедуру голосування можна прочитати тут.