Ще один запорізький проспект буде обладнаний сучасною системою освітлення

26.08.2020 17:30

На пішохідній частині проспекту Металургів, де зараз триває реконструкція, побудують нову мережу зовнішнього освітлення. На сьогоднішній сесії депутати затвердили виділення коштів на розробку проєктно-кошторисної документації.

У Запоріжжі проходить сесія міської ради. Серед питань, які розглядаються – внесення змін до програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою міста Запоріжжя на 2020-2022 роки. В рамках неї передбачаються витрати на нове будівництво мереж зовнішнього освітлення. Зокрема, планується будівництво системи освітлення на пішохідній частині проспекту Металургів від вулиці Незалежної України до шляхопроводу. Нагадаємо, на цій ділянці виконують реконструкцію тротуару – там укладають нову плитку, а також встановлять сучасні лавки та урни. По завершенню робіт це буде ще одна комфортна та гарна зона відпочинку для містян.

Також планується облаштувати освітлення по вулиці Василя Сергієнка, біля будинку №33. Там розташований тротуар з дитячим майданчиком, який веде до загальноосвітньої школи № 51. Тож, місцевим жителям та дітлахам буде світліше, затишніше, а головне - безпечніше гуляти та повертатись зі школи в вечірній час.

Депутати Запорізької міської ради проголосували за виділення коштів на ці об’єкти.