У Заводському районі Запоріжжя ремонтують важливу автомобільну дорогу

27.08.2020 15:50

На дорозі по вулиці Скворцова в Заводському районі міста почали капітальний ремонт асфальтового покриття. Роботи виконують силами КП «ЕЛУАШ». Ця ділянка дороги є важливим транспортним вузлом Заводського району, тому ремонт обіцяють виконати якомога швидше.

Ця ділянка дороги є особливо значущою для Заводського району, адже веде на трасу Харків-Сімферополь. Тому тут постійно інтенсивно курсує великовантажний та пасажирський транспорт, легкові автомобілі.

Для заміни асфальту підприємство «ЕЛУАШ» задіяло 8 одиниць техніки та 7 робітників. До робіт приступили у вівторок. Кажуть, що дорога була в поганому стані - асфальтове покриття почало деформуватися «хвилями», створюючи потенційно аварійні ситуації.

Під час капітального ремонту дороги планують замінити 700 квадратних метрів асфальту, укладають шар асфальту товщиною 6 см.Роботи на вулиці Скворцова планують завершити вже сьогодні.

Ремонт проводять не тільки на цьому об'єкті. У планах - ще кілька важливих ділянок автомобільних доріг Заводського району.

- У рамках запланованої комплексної програми міського голови ми приступили також до середнього ремонту по вулиці Гончара, там також велика проблема - під асфальтом знаходиться бруківка. На тому об'єкті роботи будуть виконані на площі понад 7 тисяч квадратних метрів. Також по вулиці Тенісна замінимо майже 3 тисячі метрів квадратних. І плануємо у вересні приступити до відновлення асфальтового покриття по вулиці Електрична - ще 7 тисяч квадратних метрів для роботи, - розповів голова Заводської районної адміністрації Андрій Баєв.