У Вознесенівському районі вшановували вчителів-ветеранів

22.09.2017 15:50

У першу неділю жовтня відзначається професійне свято вчителів. Напередодні Дня працівників освіти в Вознесенівському районі на святковому заході зібралися почесні ветерани-вчителі. Багато років свого життя вони присвятили навчанню і вихованню підростаючого покоління. Педагогічний стаж кожного з них - понад 40 років. Більшість з присутніх нагороджені урядовими нагородами.

На свято прийшло багато почесних гостей: керівники районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району, районної та обласної організацій ветеранів, територіального відділу освіти, профспілкової організації вчителів.

- Мені дуже почесно виступати в цьому залі, де зібралися такі шановні люди: вчителі, наставники, вихователі - зазначив у своїй вітальній промові голова районної адміністрації міської ради Андрій Звегинцев. - Бажаю Вам міцного здоров'я, довголіття і сімейного затишку.

За активну участь у громадському житті та за поданням ветеранської організації вчителів Грамотами районної адміністрації міської ради були нагороджені ветерани-вчителя.