За дорученням Володимира Буряка в Шевченківському районі пройшла зустріч з жителями селища ДД

26.09.2017 11:25

Міський голова Володимир Буряк регулярно проводить особисті прийоми громадян. Також до міського голови постійно надходять звернення в письмовому вигляді, через публічну сторінку в соціальній мережі «Фейсбук» і так далі. Запоріжців в основному цікавлять конкретні питання, пов'язані з ремонтом житлового фонду, доріг, благоустроєм міста, роботою лікарень, шкіл, дитячих садів, громадського транспорту.

Одне з таких звернень через публічну сторінку в соціальній мережі «Фейсбук» нещодавно надійшло від жителів селища ДД в Шевченківському районі, які скаржилися на стан тротуарів на ряді вулиць.

Минулого тижня міський голова доручив керівництву районної адміністрації міської ради по Шевченківському району зустрітися з представниками жителів селища, ознайомитися з проблемними питаннями, проінформувати про плани благоустрою селища на наступний рік, а також роботах, виконаних в поточному році.

- Проблеми в ЖКГ та з благоустроєм міста накопичувалися багато років. Ми не зможемо вирішити їх за один рік. Однак запоріжці повинні розуміти, що вже виконано в цьому році, які роботи заплановані на 2018 рік. Не потрібно писати відписки, необхідно зустрічатися з людьми і безпосередньо на місці з'ясовувати питання, які їх хвилюють. Це стосується і жителів селища ДД, - зазначив Володимир Буряк.

В результаті, за дорученням міського голови Володимира Буряка у четвер, 21 вересня, керівництво районної адміністрації міської ради по Шевченківському району провело зустріч з жителями селища. Захід пройшов під головуванням заступника голови райадміністрації Володимира Гриньова.

За інформацією районної адміністрації, у 2017 році в селищі ДД були виконані: реконструкція мереж зовнішнього освітлення по вулиці Автодорожній (від Тульської до Теплової), будівництво мереж зовнішнього освітлення на ділянках вулиць Довженка, Волоколамській і так далі. Був проведений капітальний ремонт дороги по провулку Штурманському, поточний ремонт доріг по вулицях Панфьорова, Автодорожній, Тимурівській, Тульській, Тепловій та інших.

Присутні підняли ряд гострих питань щодо благоустрою селища ДД на наступний рік. Серед них продовження ремонту доріг, будівництво тротуарів біля школи № 77 та дитячого садка, реконструкція і будівництво мереж зовнішнього освітлення.

В ході зустрічі була досягнута домовленість, що внесені жителями пропозиції будуть максимально враховані при формуванні бюджету міста на 2018 рік. Зокрема в план робіт планується включити будівництво і реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на п'яти вулицях.