Вітання з Днем підприємця

06.09.2020 09:00

Шановні підприємці!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Бізнес є важливим елементом соціально-економічного добробуту будь-якого міста, адже кожен з вас робить вагомий внесок у розвиток Запоріжжя, створює робочі місця, регулярно поповнює місцевий бюджет.

Розумію, що в умовах коронакризи підприємцям стало значно важче забезпечувати стабільну роботу. Тому ми розробили спеціальну міську програму, яка мала на меті підтримати вас на час карантину – це звільнення від орендної плати за користування комунальним майном, встановлення нульової ставки податку на нерухомість, а також нульової ставки для платників єдиного податку першої групи на 3 місяці.

Важливе досягнення, яке допоможе в майбутньому у розвитку малих підприємств – запровадження за рахунок міського бюджету компенсації відсотків малому бізнесу та мікропідприємцям, які отримують кредити у рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Впевнений, що незважаючи на усі труднощі, спільними зусиллями запорізької громади ми і надалі продовжимо розвивати місто. У тому числі і завдяки вашій ефективній роботі.

Бажаю вам вдалої реалізації бізнес-проєктів, чесних партнерів та вдячних клієнтів. Нехай ніколи вас не підводять не лише комерційне чуття, а і здоров’я.

 

Запорізький міський голова                                                         Володимир Буряк