В Олександрівському районі триває відновлення внутрішньоквартальних доріг

04.09.2020 16:08

Зараз представники підрядної компанії працюють у дворах по вулиці Шкільній, 20,22, а також на стику вулиць Українська, 29 і Козача, 1. Роботи з заміни асфальтового покриття внутрішньоквартальних доріг на цих адресах планують завершити у найближчий час.

Старе покриття на вулиці Шкільна, 20, 22 потребувало ремонту. Сьогодні за допомогою спецтехніки робітники підрядної організації виконали демонтаж, підготували основу і розпочали укладання свіжого шару асфальту.

Працювали і вручну, ретельно вичищаючи частини асфальту в недоступних для машин місцях. Загальний обсяг робіт на цьому об'єкті - близько 400 метрів квадратних.

В цілому в 2020 році на відновлення внутрішньоквартальних доріг Олександрівського району передбачено 5, 5 млн гривень для заміни близько 8 тисяч кв. м. асфальту. Практично весь план по району вже виконано. Додатково з міського бюджету виділено ще 1,5 млн грн. За ці кошти зроблять ще кілька об'єктів на прохання мешканців.

- У цьому році ми повністю вклалися в плани з ремонту внутрішньоквартальних доріг. Працюємо комплексно, охоплюючи ремонтами цілі квартали. У найближчих планах вулиці Поштова, 173, Гоголя, 145. А далі - будемо формувати список адрес на наступний рік, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.