Туристичний потенціал Запоріжжя презентують у Турції

26.09.2017 17:46

Сьогодні, 26 вересня, напередодні Міжнародного дня туризму, управління туризму Запорізької міської ради разом з представниками туристичного активу Запоріжжя прибули до міста Стамбул у Турції.

Начальник Управління Сергій Білов провів зустріч з Генеральним консулом України у Стамбулі Олександром Гаманом. Під час зустрічі обговорювався масштабний воркшоп для туристичних операторів Турції від операторів Запоріжжя, на якому турецьким операторам будуть представлені ексклюзивні туристичні продукти Запоріжжя. Воркшоп планується провести на передодні відкриття нового туристичного сезону 2018.

- Сьогодні ми маємо виняткові туристичні об’єкти, готелі і ресторани з відмінним сервісом та порівняно невисокими цінами, а також чудові можливості можливості для активного відпочинку у Запоріжжі. Крім того, Україна і Турція мають досить міцний історичний зв’язок, завдяки якому і сформувалось українське козацтво. Я впевнений, що кожному турецькому туристу буде цікаво зануритись в історію боротьби козаків і Османської імперії, провести захоплюючий день на каяках в плавнях і прогулятись нічним проспектом Запоріжжя. А завдяки щоденним прямим рейсам зі Стамбулу до Запоріжжя від наших партнерів – компанії «Turkish Airlines» - подорож до Запоріжжя буде більш доступною, – зазначив під час зустрічі Сергій Білов.

А вже навесні 2018 року управління туризму і Туристичний актив м.Запоріжжя презентують усі можливості міста в туристичному хабі Стамбулу для найбільших операторів Турції та усіх потенційних туристів.