У Вознесенівському районі тривають роботи з благоустрою

07.09.2020 17:24

Сьогодні роботи ведуться в дворі будинків номер 63, 65, 67, 69 на вулиці 12 Квітня, а також в приватному секторі по вулиці Поточна, на вулицях Жаботинського та Незалежної України. На адресах працюють підрядники, виконуються різні завдання з прибирання і ремонту.

Так, на вулиці 12 Квітня, сьогодні прибирають стихійне звалище, яке утворилася після кронування аварійних дерев. Також вивезуть старі меблі, які залишилася після ремонту мешканців. За словами фахівців, за подібне захаращення території передбачений штраф, з порушниками розбиратиметься адміністративна комісія. А щоб не псувати вигляд двору, представники підрядної організації сьогодні все ж розчищають цю територію.

Крім цього, за адресою цього року замінили асфальтне покриття на внутрішньоквартальній дорозі та встановили євро-вікна в під'їзд.

- Виконуємо доручення міського голови Запоріжжя. Він ставив завдання на цей рік зайнятися ремонтом внутрішньоквартальних доріг, благоустроєм територій. Дуже добре, коли є зворотний зв'язок від мешканців. Ми бачимо, як вони теж упорядковують територію біля під'їзду своїми руками. Таким чином, спільними зусиллями нам вдасться зробити Запоріжжя ще гарнішим і доглянутим, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

На вулиці Поточна представники підрядної фірми сьогодні приступили до робіт на дорозі в приватному секторі. Тут не було ніякого покриття, місцеві жителі звернулися з проблемою в райадміністрацію.

- Готуємо дорогу до відсипки. Сьогодні будемо знімати 19 см грунту, потім буде завозитися шлак, це все ущільнюється котками, і після цього ми ще вкомплектуємо 9 см асфальтної крихти. На цій вулиці була земля, тому жителі скаржилися, - повідомив представник фірми-підрядника Олександр Артюх.

На вулиці Жаботинського та Незалежної України також ведуться сьогодні роботи. Тут за допомогою спецтехніки дроблять гілки після кронування дерев.

Робота з благоустрою триває.