У Запоріжжі пройшов третій етап проекту «Битва університетів»

26.09.2017 17:50

Сьогодні в Запорізькому Національному університеті пройшла інтелектуальна гра «Що? Де? Коли? » - це третій етап проекту «Битва університетів».

У грі взяли участь понад 100 студентів, об'єднаних в 18 команд. Кожен вуз Запоріжжя делегував по 3 команди знавців.

Організатор проекту - департамент спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради спільно зі студентським активом вищих навчальних закладів.

Сьогодні підтримати команди учасників на гру прийшов начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді міськради Олексій Савицький.

- «Битва університетів» - це масштабний міський проект для молоді, говорить Олексій Савицький. - Основна його мета - згуртувати студентів різних вузів і показати, наскільки активна запорізька молодь.

За час «Битви університетів» запорізьким студентам буде надана можливість продемонструвати не лише інтелект, але й показати, що студентське життя включає в себе і гумор, і спорт, і активну участь в житті міста.

«Битва університетів» складається з 8 етапів, кожен з яких пройде в одному з вузів Запоріжжя. Вже відбулися конкурс художньої студентської самодіяльності «Студентська весна» та чемпіонат з міні-футболу. Сьогодні пройшла інтелектуальна гра «Що? Де? Коли? ». Попереду студентів чекають ігри КВК, розважальна гра «Хто зверху?», форум соціальних проектів, конкурс «Флешмоб», конкурс відео-роликів «Мій університет».

Підсумки проекту будуть підведені в листопаді, під час святкування Дня студента.