У Запоріжжі відбулося масштабне спортивне шоу

14.09.2020 12:00

12 вересня в Палаці спорту «Юність» пройшло масштабне спортивне шоу «Запорізький спорт - будемо знайомі!». Юні запоріжці мали можливість споглядати феєричні виступи вихованців міських ДЮСШ, а також обрати для себе спортивну секцію, яка найбільше до вподоби.

Захід відбувся принагідно у День фізичної культури і спорту. Загалом в організації та проведенні спортивного шоу взяли участь понад 1000 спортсменів з 20 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл Запоріжжя, тренерів-викладачів та волонтерів. Представили показові виступи з різних дисциплін, на яких спеціалізуються їхні заклади.

Також у рамках свята відбувся спорт-шоп, де відвідувачам презентували понад 50 видів спорту, що культивуються в Запоріжжі. Всі охочі мали змогу отримати консультації професіоналів та записатися в обрану секцію.

Цікаво - щоб потрапити на шоу необхідно було виконати спортивну вправу (підтягування, віджимання, присідання, пробіжку і т.д.) і викласти відео з хештегом #ставайспортивним2020 на своїх сторінках в соціальних мережах.

Крім того, кращі спортсмени та їх тренери були нагороджені відзнаками – подяками виконавчого комітету Запорізької міської ради, сертифікатами на отримання Премії міського голови, грамотами та подарунками.

- Дійсно, дуже гарна традиція святкування Дня фізичної культури і спорту і наша ще додаткова запорізька традиція - збиратися у Палаці спорту. Ми можемо пишатися нашими дітьми, їх здобутками й тренерською працею. Надзвичайно приємно на такій великій спортивній сцені бачити як наші діти, юні спортсмени - а більшість з них вже досягли вершин у спорті і продовжують їх досягати - демонструють свої напрацювання, свій талант, - відзначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Зазначимо, захід відбувся з дотриманням усіх карантинних вимог. Зокрема при вході до Палацу спорту всім відвідувачам проводився температурний скринінг, а також працював окремий пункт, де можна було продезинфікувати руки й отримати захисну маску.