З нагоди свята туристки з Туреччини отримали запрошення до Запоріжжя

27.09.2017 13:46

Делегація, до складу якої увійшли представники міського управління туризму та туристичного активу Запоріжжя, здійснює робочу поїздку до Туреччини. Запорізькі фахівці презентують у Стамбулі проекти, котрі можуть зацікавити туристів з цієї країни.

З нагоди Дня туризму сьогодні представники міського управління туризму спільно зі своїми партнерами – компанією «Turkish Airlines» - у міжнародному аеропорту Стамбула привітали 100 тисячного турецького туриста, що летів до України. Туристки з Туреччини - Інджі Альгьоз та її подруга Гюльша Постаджі -отримали запрошення до Запоріжжя. Сьогодні вони відкриють для себе найцікавіші туристичні місця Запоріжжя та сповна насолодяться містом. Вони відвідають історико-культурний комплекс «Запорізька Січ», прогуляються нічним проспектом та повечеряють в українському ресторані.

Нагадаємо, що вже навесні 2018 року управління туризму і туристичний актив м.Запоріжжя презентують усі можливості міста в туристичному хабі Стамбулу для найбільших операторів Туреччини та усіх потенційних туристів.