У Шевченківському районі Запоріжжя замінюють сміттєві контейнери

18.09.2020 15:39

«Вельтум-Запоріжжя» продовжує заміну старих сміттєвих контейнерів на нові. Сьогодні розпочали встановлення євроконтейнерів у Шевченківському районі міста на вулиці Військбуд. Таким чином підприємство оптимізує маршрути сміттєвозів і поступово переходить від заднього типу завантаження ТПВ в спецтехніку на боковий.

Сьогодні на вулиці Військбуд встановили близько 30 сміттєвих контейнерів. Пластикові баки міняють на нові оцинковані. Старі контейнери забирають на базу, де їх за можливості ремонтують.

- Ми намагаємося відійти від старої техніки з боковим типом завантаження, тому що вона досить часто виходить з ладу, через що не завжди вдається вчасно забрати сміття. Зараз ми оптимізуємо маршрути. Однак іноді доводиться відхилятися від графіка, тому що пластикові контейнери часто псують вандали, і їх необхідно міняти в першу чергу, - розповів генеральний директор підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Оцинковані контейнери купують у запорізького виробника. Ціна одного бака - більше 8 тис. грн. Оновлення контейнерного парку відбувається повністю за рахунок підприємства «Вельтум-Запоріжжя».

Всього замінили вже близько 30% контейнерного складу.