Фестиваль Khortytsia Freedom-2020 розпочнеться вже за кілька годин

19.09.2020 14:55

Фестиваль, який став візитівкою Запоріжжя, дарує приємні враження і творчий заряд на цілий рік, проходить 19-20 вересня у Парку Металургів. І цього разу рівень виконавців Khortytsia Freedom залишається незмінно високим, а жанрове розмаїття стає ще яскравішим.

Різні за музичним звучанням і настроєм сцени фестивалю гарантують, що кожен зможе обрати виступ до смаку.

Хедлайнерами першого фестивального дня, 19 вересня, стануть: Сергій Бабкін, Max Barskih, “ПЛАЧ ЄРЕМІЇ”.

Поки на майданчику тривають останні приготування, гості вже можуть відчути космічну атмосферу цьогорічного фестивалю. Над локацією з’явилися масштабні декорації Сонячної системи.

Як і зазвичай, організатори запрошують завітати на фестиваль без автівки, комфортний пішохідний рух буде облаштовано через Парк Металургів.

Отримати інформацію щодо виступів, локацій фестивалю і розкладу, або вибрати симпатичний сувенір на згадку про фестиваль, можна завітавши до стенду Туристичного інформаційного центру.

Особливу увагу приділено заходам безпеки. Правила, рекомендації та норми карантинного режиму дотримуються у повній мірі:

  • аби уникнути великого скупчення людей на одній площі, на Khortytsia Freedom працює 3 сцени - Ethno Stage, Jazzy Stage, Lux Stage;
  • на території фестивалю розміщено інформаційні плакати з рекомендаціями МОЗ;
  • проводиться температурний скринінг;
  • на території фестивалю Khortytsia Freedom-2020 працюють медичні працівники;
  • локації фестивалю у повному обсязі забезпечені антисептичними засобами.

Початок виступів о 16.00 годині.
Вхід вільний!