Другий день музичного фестивалю Khortytsia Freedom розпочато

20.09.2020 15:40

У парку Металургів одразу на трьох музичних майданчиках на запоріжців чекають виступи популярних українських виконавців. Як і завжди, кожна сцена фестивалю має свій музичний стиль.

Поціновувачів етно-естетики чекають виступи на Ethno-stage – Bud'more, Wahomo, Krutь, Karna, ДахаБраха. Автентичне авторське звучання і гарний музичний фьюжн від молодих виконавців на JazzyStage від Грецькі горішки, Madjah’s, Palina. Сучасний, якісний український мейнстрім і улюблені композиції від визнаних зірок лунатимуть на LuxFmStage – Misha Romanova, Jerry Heil, TamerlanAlena, Оля Полякова. Хейдлайнери другого дня фестивалю – Ляпіс – 98.

На території фестивалю розміщено інформаційні плакати з рекомендаціями МОЗ, діє температурний скринінг, працюють медичні працівники, локації фесту в повному обсязі забезпечені антисептичними засобами.

Також організатори доклали максимум зусиль аби фестиваль був інклюзивним, з дотриманням при цьому усіх карантинних вимог. Зокрема для цього спеціально обладнано подіум для людей з інвалідністю, де також працюють волонтери.

Запрошують всіх бажаючих, вхід вільний. Початок виступів о 16.00 годині.