Депутати Запорізької міської ради збільшили видатки за програмою «Підтримка комунальних закладів культури»

27.09.2017 17:08

Сьогодні в ході роботи сесії Запорізької міської ради були внесені зміни в рішення міськради «Про затвердження міської програми «Підтримка комунальних закладів культури міста Запоріжжя в 2016-2018 роках».

Згідно до внесених змін, завдяки перерозподілу коштів, понад 957 тис грн. виділено на розробку робочого проекту «Нове будівництво Дитячої музичної школи № 5 по вул. Ладозькій в м. Запоріжжя».

Нагадаємо, згідно з рішенням Запорізької міської ради від 29.03.2017р. № 77/8, департаменту культури та туризму надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ладозькій, 18-А для розміщення дитячої музичної школи №5 та подальшого надання її в постійне користування для зведення нової будівлі школи.

Крім цього, в ході роботи сесії було прийнято рішення виділити більше 2,7 млн грн. для придбання сучасного обладнання для Запорізької дитячої музичної школи № 8, яка знаходиться по вул. Парамонова, 10А. Більшу частину цих коштів виділять за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.