У Вознесенівському районі триває ремонт внутрішньоквартальних доріг

21.09.2020 16:31

Сьогодні роботи стартували на вулиці Миру, 10. Тут внутрішньоквартальний проїзд у аварійному стані. Ремонту підлягає близько 600 квадратних метрів дороги. На об'єкті працюють підрядники - КП «ЕЛУАШ».

Роботи стартували сьогодні. Почали з демонтажу старого асфальтного покриття. Для цього задіяли спецтехніку з електромолотом і самоскид. За словами робітників, на ділянці є свої особливості, які потрібно враховувати.

- Під дорожнім покриттям тут бут, потрібно його не пошкодити, адже цей матеріал є чудовою основою. А шари асфальту лежать нерівномірно, тому треба бути дуже обережними. Зараз знімаємо асфальтобетон, вичищаємо, вимиваємо поверхню. Після цього будемо готувати під новий шар, - розповів майстер ділянки по Вознесенівському району КП «ЕЛУАШ» Олександр Артюх.

Роботи почалися після звернення мешканців до представників райадміністрації та депутатів.

- Завдяки підтримці місцевої влади, нашого міського голови в нас сьогодні є можливість допомагати запоріжцям. Після звернення мешканців ми спільно з міською владою в найкоротші терміни підготували все необхідне, щоб розпочати ремонт. Це не ямковий ремонт, це заміна всього асфальтового полотна, по якому незабаром зможуть їздити жителі міста, - сказав депутат Запорізької міської ради Михайло Прасол.

Всього цього року в Вознесенівському районі передбачена заміна асфальту на загальній площі понад 12 тисяч квадратних метрів. Практично всі заплановані адреси вже опрацьовані.

- Ми йдемо планомірно та за графіком. Тому до початку сезону негоди встигли виконати заміну асфальтового покриття практично на всіх запланованих адресах - вулиця Миру, 10 стала передостанньою. Однак ми подивимося - можливо, вдасться заощадити частину коштів, і тоді зможемо виконати додатковий обсяг робіт ще на одній з адрес, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

Роботи на вулиці Миру, 10 обіцяють закінчити до початку наступного тижня.