У Запоріжжі продовжують готувати будинки до зими

22.09.2020 15:12

Фахівці керуючої компанії «Місто для людей» перевіряють готовність житлових будинків, які знаходяться в їх управлінні, до осінньо-зимового періоду. За потреби проводять поточні ремонти, а також заміну внутрішньобудинкових мереж. Сьогодні, 22 вересня, зокрема розпочали поточний ремонт покрівлі в п’ятиповерхівці за адресою вул. Дудикіна, 24а, що в Дніпровському районі.

Жителі цього багатоквартирного будинку не визначилися з формою управління. За результатами міського конкурсу в 2017 році він перейшов в обслуговування керуючої компанії «Місто для людей». Відтоді тут діє так званий типовий договір про надання послуг з утримання будинку.

До початку нового опалювального сезону в цій п'ятиповерхівці вирішено провести поточний ремонт м’якої покрівлі площею 80 кв. м. Мешканці верхнього поверху нарікали на протікання стелі, особливо під час сильних дощів і опадів.

- За цим будинком накопичена заборгованість, але з мешканцями проводиться роз’яснювальна робота щодо можливості її реструктуризації. Зараз триває ремонт покрівлі, а найближчим часом тут заплановано замінити пошкоджені ділянки зливової каналізації. Це важливо, адже попереду зима, і це не тільки захист від негоди, а й енергоефективність будинку, - зазначила прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Представники керуючої компанії сподіваються прикладом сьогоднішніх робіт спонукати мешканців стабільно сплачувати за послуги з утримання житла. 

Зазначимо, наразі тариф за обслуговування у вказаній багатоповерхівці складає 5,52 грн за кв. м.