У Шевченківському районі Запоріжжя замінюють сміттєві контейнери

22.09.2020 15:20

«Вельтум-Запоріжжя» продовжує заміну старих сміттєвих контейнерів на нові. Сьогодні продовжили встановлення євроконтейнерів у Шевченківському районі міста на вулиці Центральній, що в селищі Тепличному. Таким чином підприємство оптимізує маршрути сміттєвозів і поступово переходить від заднього типу завантаження ТПВ в спецтехніку на боковий.

Сьогодні на вулиці Центральній встановили 15 контейнерів для сміття. Замість пластикових баків встановлюють нові оцинковані. Таким чином забезпечили новими контейнерами все селище Тепличне, в якому живуть 2100 осіб.

Старі контейнери забирають на базу, де їх за можливості ремонтують.

- Ми намагаємося відійти від старої техніки з боковим типом завантаження. Зараз оптимізуємо маршрути. Однак іноді доводиться відхилятися від графіку, тому що пластикові контейнери часто псують вандали, й їх необхідно міняти в першу чергу, - розповів генеральний директор підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Оцинковані контейнери купують у запорізького виробника. Ціна одного бака - понад 9 тис. грн. Оновлення контейнерного парку відбувається повністю за рахунок підприємства «Вельтум-Запоріжжя».

Всього замінили вже близько 30% контейнерного складу.