ТОВ "Вельтум-Запоріжжя" поповнило свій технічний парк новим бульдозером

23.09.2020 14:20

8 вересня компанія "Вельтум-Запоріжжя" зробила важливе придбання - гусеничний бульдозер Б-10 для роботи на полігоні відходів - вартістю 2,1 мільйона гривень.

ТОВ "Вельтум-Запоріжжя", яке частково належить місту, є одним з підприємств, що здійснюють вивіз сміття в Запоріжжі. Підприємство виконало великий обсяг роботи з заміни і ремонту контейнерів, підвищення якості надання послуги з вивезення сміття. А зараз, згідно з затвердженою інвестиціною програмою, компанія придбала гусеничний бульдозер Б-10 для проведення робіт на полігоні твердих побутових відходів.

За словами генерального директора Ігоря Бурчака, технічні характеристики цього бульдозера ідеально підходять для різних робіт на полігоні. За рахунок гусеничного ходу у нього високий рівень стійкості на нерівній поверхні. Також ця модель відрізняється меншим споживанням палива в порівнянні з попередніми моделями, підвищеним рівнем працездатності і невибаглива в обслуговуванні. Протягом кількох років потрібно буде виконувати виключно технічне обслуговування - без капіталовкладень. Саме тому було прийняте рішення придбати саме цю модель бульдозера.