Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» встановлює пандуси для баків

24.09.2020 17:23

У запорізьких дворах активно встановлюють з'їзди для сміттєвих контейнерів. Працівники підприємства «Вельтум-Запоріжжя» роблять так звані пандуси з бетону - це бюджетно та практично. Роботи виконуються за кошти підприємства.

Встановлення пандусів розпочали на вулиці Моторобудівників у Шевченківському районі. Тут була найбільша кількість заявок від жителів. Вони скаржилися на шум під час забору сміття. Щоб цього більше не відбувалося, на підприємстві вирішили зробити з'їзди.

Монтаж пандусів стартував минулого тижня. За цей час встановили пандуси одразу на декількох контейнерних майданчиках. Всього на вулиці Моторобудівників планують змонтувати понад 10 з'їздів.

- Ми хочемо, щоб запоріжцям було комфортно. Тому намагаємося швидко реагувати на всі заявки і пропозиції від них. Після того, як отримали скаргу від жителів вулиці Моторобудівників, придумали такий спосіб як бетонні з'їзди для баків. Тепер прибирання сміття великовантажною технікою буде проходити практично безшумно. До того ж, нашим працівникам теж буде набагато зручніше це робити. І ще один плюс - ми таким чином запобігаємо руйнуванню сміттєвих баків, - розповів генеральний директор підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Сьогодні встановили 4 з'їзди. Надалі продовжать цю роботу на інших вулицях Шевченківського району.