У Вознесенівському районі покращують благоустрій

25.09.2020 14:25

У Запоріжжі тривають роботи з упорядкування території районів. Наводять лад на вулицях, дорогах, в парках і скверах, на прибудинковій території. Зокрема у Вознесенівському районі наразі приводять до ладу сквері «УкрНДІспецсталь».

Він розташований в центрі району та оточений житловими будинками. Тож тут дуже полюбляють гуляти мами з дітьми та мешканці прилеглих багатоповерхівок. Сьогодні комунальники виконують роботи з благоустрою – косять карантинні рослини та прибирають територію від сміття.

- Мешканці прилеглих до скверу будинків неодноразово зверталися з проханням привести до ладу цю зелену зону. Тут є і дитячий майданчик, і знаряддя для занять спортом. Районна адміністрація зі свого боку постійно забезпечує прибирання прилеглої території, покіс карантинних рослин. Сьогодні комунальники виконують покіс карантинних рослин. З ранку сквер також прибрали від сміття, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко.

Крім того, завтра жителі прилеглих будинків збираються провести в сквері суботник. Запоріжці впорядкують дитячий та спортивний майданчики. За кошти депутатського фонду тут також встановлять нові спортивні елементи для дітей.