Володимир Буряк привітав ветерана з 90-річним ювілеєм

29.09.2020 09:36

Міський голова Володимир Буряк привітав з днем народження Миколу Олексійовича Мячина. Запоріжцю виповнилося 90 років. Володимир Буряк подякував ветерану за багаторічну працю на користь рідного міста, вручив квіти та подарунки.

Розвиток Запоріжжя можливий лише завдяки самовідданій праці запоріжців. Так завжди було, є і та буде. Кожен з містян зробив або робить свій внесок у розвиток рідного міста. Серед них і ветерани праці, які багато років працювали на промислових підприємствах Запоріжжя. Один з них Микола Олексійович Мячин.

Багато років Микола Олексійович працював на комбінаті «Запоріжсталь», у мартенівському цеху. Має майже 40 років «гарячого» стажу. На його долю випали роки війни, післявоєнної відбудови країни. Зазначає, що добре пам’ятає важкі воєнні роки, різні етапи розвитку рідного підприємства. Хоч йому і виповнилося 90 років, але почуває себе бадьоро, цікавиться подіями у Запоріжжі та на рідному підприємстві.

- Мені дуже приємно з Вами поспілкуватися, привітати з ювілеєм. Адже саме такі люди як Ви, є справжньою живою історією Запоріжжя. Хочу подякувати Вам за багаторічну працю на користь рідного міста. Ви називаєте себе звичайною людиною. Не погоджуся, звичайних металургів не буває, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк вручив Миколі Олексійовичу Мячину привітання від виконавчого комітету Запорізької міської ради, а його дружині Валентині Миколаївні - квіти. Не залишилася сім’я і без подарунків від міського голови.

Зазначимо, зараз ветеран живе в Олександрівському районі разом з дружиною Валентиною Миколаївною. Не забувають про них і родичі, які намагаються постійно допомагати. Зокрема племінниця Галина Шемет, яка прийшла привітати Миколу Олексійовича зі святом.

- Микола Олексійович завжди був для мене прикладом. Справжньою людиною, яка з повагою ставиться до праці інших. Вийшовши на пенсію він продовжує цікавитися життям міста. Поки дозволяло здоров’я завжди брав участь у житті будинку, різноманітних заходах, які проводили мешканці, - наголошує Галина Шемет.