Вітання з Днем працівників освіти

04.10.2020 09:00

Шановні запоріжці!

Кожної осені, у першу неділю жовтня, ми шукаємо найтепліші слова вдячності для наших дорогих освітян. Це багаторічне традиційне професійне свято на честь учителів, які за своєю суттю є хранителями знань і традицій. Моя мама все життя пропрацювала вчителькою, тому я знаю, наскільки це важка та відповідальна робота. І сьогодні кожному з нас є за що подякувати і привітати вихователів дитсадків, викладачів вузів і коледжів, учителів шкіл. За те, що знайомлять малюків з навколишнім світом, передають естафету знань школярам та студентам.

Карантинні обмеження у зв’язку з поширенням коронавірусу додали клопоту вчителям та викладачам, змусили шукати нові форми навчання, зокрема у режимі онлайн. І вони гідно впоралися з цим викликом. Попри все, я бажаю всім учасникам освітнього процесу, щоб він проходив все ж у класах та аудиторіях. А ще бажаю педагогам міцного здоров’я, невичерпної енергії, мудрого терпіння, сімейного тепла та достатку.

 

Запорізький міський голова                                                                                  Володимир Буряк