У Запоріжжі триває ремонт під'їздів житлових будинків

01.10.2020 15:55

В обласному центрі продовжується ремонт житлового фонду. Так, керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі. Сьогодні працівники підприємства виконують поточний ремонт двох під’їздів в будинку № 175 по проспекту Соборному.

Будинок звели у 1954 році. В управління «Міста для людей» багатоповерхівка перейшла лише два місяці тому. Серед найпроблемніших питань – тріщини в другому та третьому під’їздах. Саме з них і розпочали ремонтні роботи.

- Будинок перейшов до нас в управління в незадовільному стані. Будівля перебувала під наглядом лабораторії діагностики будівельних конструкцій. Її фахівці за маяками фіксували рух будинку. Наші спеціалісти оббили ділянки штукатурки, які могли обвалитися. Як тільки ми отримали висновок, що просідання будівлі припинилось, розпочали ремонті роботи в під’їздах, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Бригада працює в другому та третьому під’їздах – вони найбільше постраждали під час просідання. Розшиття тріщин вже майже завершене, робітники також оштукатурили стелю. Зараз проводиться розмиття побілки, потім під’їзди пофарбують.

Крім цього, фахівці керуючої компанії замінили пошкоджену ділянку вертикального трубопроводу холодного водопостачання. Також планується виконати заміну зношеної ділянки трубопроводу в підвалі.