Запорізька ДЮСШ № 11 отримала нове спортивне обладнання

07.10.2020 11:10

До дитячо-юнацької спортивної школи № 11, що в Заводському районі міста, завітали представники міської влади Запоріжжя з очікуваними подарунками – спортивним інвентарем на загальну суму понад 336 тисяч гривень.

З 2016 року у Запоріжжі реалізується програма матеріально-технічної підтримки дитячо-юнацьких спортивних шкіл Запоріжжя, а відтак – місцевого спорту. За ці роки на оновлення інвентаря лише ДЮСШ № 11 з міського бюджету було виділено 708,5 тисяч гривень. Всі придбання були здійснені за попередніми заявками керівництва школи.

Цього разу представники міської влади презентували 15 видів спортивного обладнання, серед якого татамі, боксерські мішки, шоломи і рукавиці, гантелі, тренажери, кімоно тощо.

У дитячо-юнацькій спортивній школі № 11, якій вже 27 років, працюють відділення з дзюдо, боксу та триатлону. У школі під керівництвом 15 тренерів-викладачів займаються майже 300 вихованців у 39 групах. Навчально-тренувальний процес проводиться на власній спортивній базі та спортивних залах ШВСМ, ФСО «Динамо», клубу «Канакан», залу обласної федерації дзюдо. Юні спортсмени відразу взялися випробовувати новий інвентар. Серед іншого юні дзюдоїсти отримали нові кімоно. За правилами, для виступу на змаганнях такий одяг має бути ліцензованим. Тепер вони його мають.

- Ви самі вже переконалися останніми роками, наскільки ефективна міська програма підтримки дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Вчергове ми виконали ваші запити і тепер ваша школа має все необхідне для якісних тренувань і навчання – мати, мішки, кімоно, манекени для боротьби – все що ви замовляли. Продовжимо так само працювати за програмою підтримки запорізького спорту і наступного року. Хочу подякувати тренерам за те, що у цих стінах живе активний спорт. А від молоді ми чекаємо гарних результатів і перемог на радість тим, хто вас навчав і тренував, - звернувся до присутніх заступник Запорізького міського голови Анатолій Пустоваров.

Начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький принагідно згадав свою спортивну юність і пообіцяв зробити все можливе, щоб юні спортсмени мали все необхідне.