У Запоріжжі тривають планові ремонти покрівель житлових будинків

07.10.2020 16:55

Цими днями робітники керуючої компанії «Місто для людей» ремонтують покрівлю багатоповерхівки по бул. Будівельників, 7 у Хортицькому районі міста. Роботи йдуть згідно з планом підготовки житлового фонду до осінньо-зимового періоду.

Як розповів менеджер зі зв’язків з громадськістю та пресою керуючої компанії «Місто для людей» Віктор Дерев’янко, будинок по бульвару Будівельників, 7 був споруджений у 1978 році. Мешканці останнього поверху скаржилися на протікання застарілої покрівлі.

- Сам будинок знаходиться на договорі. Проте зараз ідуть перемовини з мешканцями щодо переходу на індивідуальний договір. Оскільки на цьому будинку накопичилося достатньо коштів для проведення робіт, наші фахівці сьогодні проводять поточний плановий ремонт 80 кв. метрів покрівлі на проблемній ділянці даху другого під’їзду, - зазначив Віктор Дерев’янко.

Майстер з висотних робіт та м’яких покрівель КК «Місто для людей» Вадим Кисельов розповів, що ремонт на об’єкті вони з напарником розпочали два дні тому і сподіваються закінчити його завтра.

- Спочатку очистили дах від бруду і сміття, потім заґрунтували бітумним праймером, обробили кромку мастикою і виконуємо гідроізоляцію з допомогою рулонного руберойду. Всі матеріали сучасні, вологостійкі, гарантуємо, що тут не буде затікань та пошкоджень електромереж, - сказав Вадим Кисельов.

Загалом у цьому будинку керуюча компанія «Місто для людей» проводить за графіком, крім поточних ремонтів, дератизацію та дезінсекцію – цього літа навіть кожного місяця. Прибирає територію згідно з договором закріплений двірник, але самі мешканці теж доволі активно підтримують порядок у своїх під’їздах.