Запорізькі парки роблять безпечними для відвідувачів

09.10.2020 16:00

Комунальні служби міста продовжують підтримувати лад в міських парках та скверах. Сьогодні представники КП «Титан» показали, як проходять роботи в Вознесенівському парку.

Тут постійно проводять роботи з благоустрою території. Крім звичайного переліку робіт, працівники підприємства «Титан» також проводять дезінфекцію малих архітектурних форм, особливо лавок, спортивних і дитячих майданчиків.

- Сьогодні працівники комунального підприємства «Титан», на балансі якого перебуває Вознесенівський парк, виконують роботи з дезінфекції малих архітектурних форм. У зв’язку з тим, що Запоріжжя перейшло у «жовту» зону за рівнем захворюваності на коронавірус, було прийняте рішення проводити санітарну обробку перед вихідними. Адже саме в суботу та неділю тут збирається багато містян, які гуляють та відпочивають цілими родинами. Тож, аби запобігти поширенню хвороби, і проводиться дезінфекція, - розповів майстер першої категорії КП «Титан» Григорій Онопченко.

Паркові об'єкти обробляють хлорвмісною речовиною. Вона безпечна для людей та не псує зовнішній вигляд малих архітектурних форм. Робітники, які проводять дезінфекцію, мають усі необхідні засоби захисту – окуляри, респіратори, рукавички. Для того, аби повністю обробити весь парк, необхідно близько 3-4 годин.