У Запоріжжі продовжують ремонтувати під’їзди багатоповерхівок

09.10.2020 15:51

Так, керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. Нині саме набирає обертів ремонт вхідних груп під’їздів у багатоповерхівці за адресою вул. Фортечна, 2, що в Олександрівському районі.

Цей будинок компанія «Місто для людей» з лютого обслуговує за індивідуальним договором. Місцеві жителі є сумлінними платниками, тож накопичені кошти вдалося спрямувати на виконання цього виду робіт.

Зокрема, вже вийшов на завершальний етап ремонт вхідних груп шести під’їздів. Нині працівники керуючої компанії наносять на стіни шпаклівку, так звану «шубу». Попередньо провели зачистку стін, злущили стару фарбу, а щойно покриття підсохне, вкриють новою.

- Роботи проводяться саме на першому і другому поверхах – це, так би мовити, візитівка під’їзду. Всі мешканці, незалежно від того, де вони мешкають, ходять через парадний вхід і всім буде приємно бачити доглянуту вхідну групу, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Роботи почали тижнів зо два тому, повністю впоратися налаштовані найближчим часом.

Також триває підготовка житлового фонду до осінньо-зимового періоду – в багатоповерхівках працівники керуючої компанії проводять поточні ремонти та заміну внутрішньобудинкових мереж. У вже згаданому будинку зокрема була відремонтована покрівля над шостим під’їздом, у планах – виконати заміну пошкоджених ділянок трубопроводів гарячого та холодного водопостачання в підвалі першого під'їзду.